Izbeidz administratīvo lietu par Rēzeknes novada deputāta Rasima iespējamu seksuālu uzmākšanos jaunietei

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Jaunās konservatīvās partijas" kandidāts Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām - Rēzeknes novada domes deputāts Guntis Rasims piedalās partijas padomes sēdē, kuras laikā partija iepazīstina ar kandidātiem gaidāmajās EP vēlēšanās.
"Jaunās konservatīvās partijas" kandidāts Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām - Rēzeknes novada domes deputāts Guntis Rasims piedalās partijas padomes sēdē, kuras laikā partija iepazīstina ar kandidātiem gaidāmajās EP vēlēšanās. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Valsts policija pēc kādas nu jau pieaugušas sievietes iesnieguma izbeigusi administratīvo lietu, kurā vērtēja Rēzeknes novada domes deputāta un pašreizējā Eiropas Parlamenta deputāta amata kandidāta Gunta Rasima (JKP) iespējamo seksuālo uzmākšanos viņai kā jaunietei, vēsta LETA, atsaucoties uz portālu "Delfi".

Patlaban 30 gadus vecā sieviete šogad februārī vērsās ar iesniegumu policijā. Tajā viņa apgalvoja, ka Rasims viņu pirms 12 gadiem it kā seksuāli pakļāvis un izmantojis.

Iesniegumā sieviete minējusi, ka tolaik darbojās skolēnu parlamentā kā brīvprātīgā jauniete un piedalījās dažādos projektu konkursos, bet Rasims tajā laikā bijis Rēzeknes novada jaunatnes lietu speciālists. Abiem vairākkārt bijušas seksuālas attiecības.

Iesniegumā policijai sieviete minējusi arī gadījumus, kad no Rasima saņēmusi kailfoto. Tas noticis nesen - pēc tam, kad abu starpā vairākus gadus nav bijusi komunikācija.

Šā gada 8.martā policija sāka administratīvā pārkāpuma procesu par to, ka Rasims lietotnē "SnapChat" uzbāzīgi un traucējoši sazinājies ar sievieti.

Tomēr aprīlī sieviete no policijas saņēmusi vēsti, ka administratīvā lieta ir izbeigta. Policija neesot konstatējusi, ka Rasims attiecībā pret viņu vērsis agresīvu uzvedību. Policijas ieskatā nekas neesot liecinājis par nevēlamu, uzbāzīgu un traucējošu saziņu. To policija pamatojusi, minot, ka sievietei pēc pirmā kailfoto saņemšanas bija iespēja komunikāciju pārtraukt, taču viņa to neizdarīja.

Rasims nenoliedz, ka sūtījis sievietei erotiska rakstura fotogrāfijas un video ar sevi, taču atzīst, ka tas bijis neveikli un apgalvo, ka vienu no materiāliem esot gribējis sūtīt savai sievai, bet sajaucis adresātus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu