Sorokins norāda, ka maču izšķīra šādu spēļu pieredzes trūkums

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oļegs Sorokins
Oļegs Sorokins Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlasei ceturtdien pasaules čempionāta mačā neizdevās aizķerties cīņā par uzvaru, jo valstsvienībai trūkst šādu spēļu pieredzes ikdienā, pēc zaudējuma secināja komandas galvenais treneris Oļegs Sorokins.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase ceturtdien Espo pasaules U-18 čempionāta pirmajā spēlē ar rezultātu 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) zaudēja mājiniekiem somiem.

"Maču izšķīra šādu spēļu pieredzes trūkums, kļūdas un noraidījumi bija no nekā. Pašā sākumā bija satraukums un bija lietas, kas taktiski negāja. Somi spēlēja daudz aktīvāku hokeju, nekā bijām redzējuši video. Spējām ātri pielāgoties, taču noraidījumi lauza spēli, kā dēļ neaizvadījām labu otro periodu," sarunā ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) stāstīja Sorokins.

Vārtus Latvijas izlases labā guva Bruno Osmanis. Vārtu drošība šajā mačā tika uzticēta Nilam Mauriņam, kurš atvairīja 31 metienu un tika atzīts par labāko spēlētāju Latvijas izlasē.

Turnīra turpinājumā piektdien Latvija tiksies ar Slovākiju, 28.aprīlī aizvadīs cīņu ar ASV, bet 29.aprīlī spēkosies ar Norvēģiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu