VIDEO "Panthers" bez Balinska izlīdzina rezultātu sērijā pret "Bruins"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters Connect/Scanpix

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis trešdien nepiedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otras kārtas spēlē, kurā viņa Floridas "Panthers" komanda izcīnīja uzvaru un sērijā panāca neizšķirtu.

"Panthers" mājās ar rezultātu 6:1 (0:1, 3:0, 3:0) uzvarēja Bostonas "Bruins" komandu un sērijā līdz četrām uzvarām panāca neizšķirtu 1-1.

Viesi guva vārtus pirmajā trešdaļā, precīzam esot Čārlijam Koilam, taču atlikušajā spēles daļā mājinieki guva sešus bezatbildes vārtus un tika pie pārliecinoša panākuma.

Otrajā periodā Bostonas komandas vārtos ripu raidīja Stīvens Lorencs, Aleksandrs Barkovs un Gustavs Fošlings, bet noslēdzošajā trešdaļā ar precīzu metienu izcēlās Ētu Luostarinens, vairākumā viesu vārtsargu pārspēja Barkovs, kamēr mazākumā vārtus guva Brendons Montūrs.

Barkovs maču noslēdza ar četriem (2+2) rezultativitātes punktiem, bet Sems Reinhārts asistēja četros vārtu guvumos.

Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā "Panthers" ar sērijā ar 4-1 pieveica Tampabejas "Lightning", bet "Bruins" ar 4-3 pārspēja Toronto "Maple Leafs" hokejistus.

Balinskis "play off" vēl nav debitējis, bet regulārajā čempionātā latviešu aizsargs "Panthers" rindās aizvadīja 26 spēles, kurās izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem, divām rezultatīvām piespēlēm, astoņām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu.

Iepriekšējās sezonas finālsērijā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers", latviešu uzbrucējam Teodoram Bļugeram vegasiešu sastāvā kļūstot par Stenlija kausa ieguvēju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu