Ceturtdienas horoskops: 16. maijs

Foto: dmitrygusalov/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 16. maijam.

AUNS

Paļaujies pats uz saviem spēkiem, jo citu solījumi var izrādīties tukši un bez vērtības. Kā mēda teikt: solīts makā nekrīt... Iespējams, jāapgūst kas jauns, bet viss, ko iemācīsies, noderēs.

VĒRSIS

Spriedzes diena. Pacietības tev daudz, bet, kad mērs pilns, tad visi dabūs vēju, it īpaši sliņķi un nevīžas. Kārtojot darīšanas iestādēs, esi precīzs. Kāda sīka kļūme var izrādīties būtiska.

DVĪŅI

Laba diena, lai iesaistītos pelnošos projektos. Bet tikai kopā ar cilvēkiem, kas ir strādīgi un noskaņoti uz viena viļņa. Veiksies lietišķās sarunās un atradīsi domubiedrus.

VĒZIS

Enerģija virmos un neviens kalns nebūs par augstu. Ko no rīta būsi nolēmis, to dienas gaitā izdarīsi. Pastāsti par savām idejām cilvēkiem, kam tās varētu likties interesantas.

LAUVA

Vēlams pavērtēt, kuri patiesi ir domubiedri, bet kuri ar saldām mēlēm vēlas no pazīšanās gūt kaut ko sev. Veiksmīga diena tiem, kam sadarbība ar ārzemēm.

JAUNAVA

Ja darbā pārmaiņas – visticamāk, tas uz labu. Radoša pieeja jebkuram jautājumam profesionālā jomā nodrošinās panākumus. Ideju tev pāri pārēm.

SVARI

Izpēti mācību kursu piedāvājumu, noteikti atradīsi kaut ko noderīgu. Neatkarīgi no diplomu skaita, zināšanas papildināt vajag vienmēr. Ja tev ir bērni – tad jāpalīdz viņiem mācībās.

SKORPIONS

Pievērs uzmanība naudas lietām, un būtu vēlams pašam veikt auditu savos ienākumos un izdevumos: vai bankas kontā ieskaitīts viss, kam tur jābūt, vai saņemtie rēķini ir pareizi.

STRĒLNIEKS

Iespējams „pūcīgs” garastāvoklis un „viss ir slikti” sajūta. Neļaujies tai! Saskaiti šīs dienas plusus un mīnusus. Visticamāk labā ir vairāk un tādam noskaņojumam nav pamata.

MEŽĀZIS

Kārtojot lietišķās darīšanas, konsultējies ar juristu, lai vēlāk kāds vārds vai komats nerada problēmas. Ja nepieciešams, paļaujies uz draugu padomiem un atbalstu.

ŪDENSVĪRS

Ar savu piemēru parādīsi kolēģiem, ko nozīmē strādāt no sirds un ar atdevi. Vakarā labi jutīsies mājas atmosfērā, būs par ko parunāt, pastrīdēties, padiskutēt. Vērtīga un noderīga domu apmaiņa.

ZIVIS

Darbā vadība var izdomāt jaunus uzdevumus, bet pēc tam pateikt: un tagad darām visu pa vecam... Galvenais saglabāt mieru. Pēc spraigās dienas izbaudīsi omulīgu vakaru mājās.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu