Sestdienas horoskops: 18. maijs

Foto: Lucky Business/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 18. maijam.

AUNS

Šī diena sola izklaides un jauku noskaņojumu. Varbūt atklāsi jaunu hobiju vai omulīgi pavadīsi laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Daudz pozitīvisma, daudz mīlestības.

VĒRSIS

Pavadi laiku ar ģimeni vai draugiem, un dari to, kas iedvesmo un iepriecina. Nedrīkst arī piemirst arī par sevis mīlēšanu – ievēro veselīgu dzīvesveidu un ēšanas režīmu.

DVĪŅI

Šodien pievērs uzmanību komunikācijai ar tuviniekiem un mīļoto cilvēku. Iespējams, kaut kas netiek pateikts līdz galam un “jālasa starp rindiņām”. Palīdzēs intuīcija.

VĒZIS

Emocionāla diena. Izjutīsi nepieciešamību pēc dvēseliskas saskaņas un sapratnes. Ļaujies nesteidzīgai atpūtai kopā ar ģimeni, draugiem vai savu sirdsāķīti.

LAUVA

Vari plānot remontdarbus vai interjera uzlabojumus, kopt dārzu, izmēģināt jaunas kulinārijas receptes. Svarīga arī mīlestības tēma: izbaudīsi romantiku ar partneri, bet brīvajiem ļaudīm sirdī pavasara noskaņas.

JAUNAVA

Personiskajā dzīvē dziļi emocionāli brīži. Dalies ar savām domām un jūtām ar tuviniekiem, tas radīs ciešākas saiknes un sapratni. Interese par dzimtas saknēm un vēsturi.

SVARI

Svarīga harmonija – stāsti par savām jūtām, uzklausi partnera vēlmes, runā par būtisko. Vajadzētu arī sakārtot mājokli, izdaiļot interjeru, apkopt puķu dārziņu. Prieks pašam un mājiniekiem.

SKORPIONS

Šodien vajag atpūsties un pievērsties mīļotajam hobijam. Privātajā dzīvē svarīgs līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Ja sirds brīva, tad atver to mīlestībai. Iespējami saviļņojoši notikumi.

STRĒLNIEKS

Attiecībās ar otro pusīti interesantas sarunas un piedzīvojumi. Dalies ar savām domām un jūtām, izpēti jaunas atpūtas iespējas, izdomājiet kopā kaut ko aizraujošu. Ikdienai vajag dzirkstelīti.

MEŽĀZIS

Privātajā dzīvē sirds siltums un sapratne. Dalies ar savām jūtām un domām ar partneri vai tuviniekiem, tas radīs ciešāku saikni un izpratni. Ja būsi atvērts un saprotošs, attiecības iegūs jaunas krāsas.

ŪDENSVĪRS

Šodien pirmajā vietā privātā dzīve un attiecību tēma. Stāsti par savām domām, sapņiem un plāniem, runā par svarīgo, parūpējies par mīļajiem cilvēkiem.

ZIVIS

Uzmanīgi naudas lietās: nepazaudē bankas karti, neizpaud datus un seko līdzi finanšu plūsmai. Vakarā gribēsies pasākt ko radošu, apmeklēt pasākumus. Attiecībās romantiski un dzīvespriecīgi brīži.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu