Reperis rolands če pirmo reizi publiski pastāsta par savām jaunajām attiecībām (1)

Apollo.lv
Foto: Evija Trifanova/LETA

Reperis rolands če, īstajā vārdā Rolands Čivčs, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", pirmo reizi pastāstīja par jaunajām attiecībām. 

Pēc šķiršanās no bijušās sievas Beātes viņš laimi atradis jaunās attiecībās. "Pirms es gāju attiecībās, es nodefinēju, ko es gribu no tām attiecībām."

Viņš arī dalījās ar īpašībām, kas viņam ir svarīgas otrā pusītē. Tas ir ārējais izskats, humora izjūta un interese par viņa nodarbošanos. Izrietot no viņa soctīklos pieejamās informācijas, viņa jaunā mīļotā ir modele Terēze Treija, kura ir 11 gadus jaunāka par viņu. 

Jaunā draudzene jau iepriekš bijusi pazīstama ar Rolandu, abi iepazinušies, filmējot repera mūzikas klipu. Rolands viens bijis kādu laiku pēc šķiršanās, bet drīz vien sapratis, ka viņam blakus ir nepieciešams cilvēks. 

Kā zināms, Rolands ir arī tētis, tāpēc jaunajai draudzenei bija jāatrod kontakts arī ar viņa bērnu. Viņš stāsta, ka iepriekš to esot ar jauno draudzeni izrunājuši. Terēzes attiecības ar Rolanda dēlu esot ļoti labas. 

Reperis rolands če iepriekš vairākkārt atklāti dalījies par to, kā ir audzināt dēlu, kuram ir autiskā spektra traucējumi.

Šobrīd mākslinieks strādā pie jaunām dziesmām. Reperis aktīvi šobrīd strādā pie jauniem projektiem.

Kā zināms, rolands če ar savu bijušo sievu, estētiskās kosmetoloģijas speciālisti Beāti Nordi, apprecējās 2020. gadā. Abiem ir kopīgs dēls.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu