Rīgā šonedēļ degvielas cenas ir samazinājušās

LETA
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova / LETA

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenām bija atšķirīgas tendences, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Rīgā degvielas cenas samazinājās, Viļņā - palielinājās, kamēr Tallinā benzīna cena samazinājās, bet dīzeļdegvielas cena bija stabila.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien gan 95.markas benzīna cena, gan dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,6% un maksāja attiecīgi 1,734 eiro un 1,634 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,3% - līdz 1,589 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā kāpa par 2% - līdz 1,509 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,7% - līdz 1,749 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā nemainījās un maksāja 1,549 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Viļņā saglabājās stabilas un attiecīgi maksāja 0,739 eiro un 0,642 eiro par litru. Vienlaikus Tallinā autogāzes cena samazinājās par 1,5% - līdz 0,67 eiro par litru.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu