VIDEO Krievijā pēc vērienīga dronu uzbrukuma atskan sprādzieni naftas pārstrādes rūpnīcā

Apollo.lv
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Krievijā atkal aizvadīta nemierīga nakts. Krievijas "Telegram" kanāli ziņoja par uzbrukumiem naftas pārstrādes rūpnīcai Slavjanskā pie Kubaņas un lidlaukam Krasnodaras apgabalā.

Krievijas Aizsardzības ministrija ziņo par deviņu ATACMS raķešu un viena drona iznīcināšanu naktī virs Krimas. Vēl trīs droni iznīciāti virs Belgorodas apgabala.

Tāpat tiek ziņots, ka virs Krasnodaras apgabala tika pārtverti vai iznīcināti 57 bezpilota lidaparāti.

Pēc Krievijas varasiestāžu teiktā, viens bezpilota lidaparāts nokrita naftas pārstrādes rūpnīcas teritorijā Slavjanskā pie Kubaņas, taču "netika reģistrēts neviens ugunsgrēks".

Tajā pašā laikā "Telegram" kanāls "Astra", atsaucoties uz vietējo iedzīvotāju sacīto un video materiāliem, raksta par sprādzieniem naftas pārstrādes rūpnīcas teritorijā.

Pilsētas iedzīvotāji ziņoja par "spēcīgu sprādzienu" un ugunsgrēku naftas bāzē Viborgā, Ļeņingradas apgabalā.

Vēlāk Ļeņingradas apgabala gubernators Aleksandrs Drozdenko paziņoja, ka "incidents" naftas bāzē noticis "saistībā ar pirotehnikas izmantošanu", un noliedza informāciju par dronu uzbrukuma sekām.

Kuščevskas ciema iedzīvotāji ziņoja, ka viņi dzirdējuši bezpilota lidaparātu skaņas un pēc tam vairāk nekā 40 sprādzienus militārā lidlauka teritorijā. 

Krievijas varas iestādes to neapstiprināja, taču paziņoja , ka noticis "lokāls ugunsgrēks".

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu