Piektdienas horoskops: 24. maijs

Foto: OlegRi/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 24. maijam.

AUNS

Vajag vairāk viegluma. Paveries ārā pa logu – daba uzplaukusi spilgtās krāsās. Piezvani labākajam draugam vai draudzenei – patērzējiet vienkārši par neko, pasmejieties par neko.

VĒRSIS

Optimistisks un mazliet vējains noskaņojums – kā jau dažkārt piektdienā. Darbā pārāk ilgi neaizkavējies, jo aizvadītā nedēļa bijusi gana rosīga, un tu esi pelnījis atpūtu.

DVĪŅI

Grūti koncentrēties, jo ar domām jau būsi brīvdienās: mājas pienākumos, sarunās ar draugiem, mīļotā cilvēka apskāvienos. Taču vēl jāpastrādā – darba diena beigsies tikai pašā vakarā.

VĒZIS

Ļoti svarīga savstarpējā sapratne un pārliecība, ka tev blakus ir cilvēki ar līdzīgiem pasaules uzskatiem. Tas attiecas gan uz darba vidi, gan privāto dzīvi.

LAUVA

Būs vēlme izprast pasaules lietu kārtību un rast atbildes uz eksistenciāliem jautājumiem. Taču daudz prātot nebūs laika – darbā iespējamas strauji risināmas situācijas.

JAUNAVA

Gribēsi darbu beigt ātrāk, lai pēc nedēļas dinamiskā skrējiena satiktos ar saviem mīļajiem. Dari tā, jo šī diena nav ļoti piemērota profesionāliem varoņdarbiem.

SVARI

Piektdiena kā jau piektdiena. Apdari svarīgo un izbaudi tuvējo brīvdienu sajūtu. Vakarā sirsnīgas emocijas no komunikācijas ar draugiem vai pasēdēšanas āra kafejnīcā.

SKORPIONS

Labvēlīga diena finanšu jautājumiem. Jo aktīvāk darbosies, jo vairāk īsziņu vēlāk saņemsi no bankas par konta papildinājumiem. Ir vērts padomāt arī par savu biznesu, bet, ja tev jau ir uzņēmums, koncentrē spēkus tā attīstībai.

STRĒLNIEKS

Attīstību un virzību uz priekšu nodrošinās zināšanas. Ja mācību gadi jau aiz muguras, vienalga vajadzētu atsvaidzināt prasmes. Noderēs kaut kas no kursu vai semināru piedāvājuma.

MEŽĀZIS

Kad esi noskaņojies uz viļņa: „Paldies Dievam, piektdiena ir klāt!”, pēkšņi mainās darba uzdevumi, rodas neparedzēti apstākļi, un jāatrod risinājumi. Tikai mieru! Tiksi galā veiksmīgi.

ŪDENSVĪRS

Izturies rūpīgi pret savām tehnoloģiskajām ierīcēm, neaizmirsti kaut kur telefonu, datoru izslēdz kā pieklājas. Šī ir tāda diena, kad var nozust pazaudēties svarīga informācija.

ZIVIS

Nevajag censties par katru cenu pierādīt savu taisnību un mēģināt pārtaisīt pasauli. Tas tikai radīs stresu, un enerģija aizies tukšgaitā. Gudrākais paklusē un, nevienam neprasot, izdara tā, kā pašam labāk.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu