Dita Grauda atklāj, kā tikusi pie liktenīgā vīrieša (1)

Apollo.lv
Foto: ditagrauda/ Instagram

Jau kādu laiku nav nekāds noslēpums, ka raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja un grima māksliniece Dita Grauda ir jaunās attiecībās. Viņa savu mīļoto satikusi, pateicoties pseidozinātniskai metodei par personības tipiem. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Dita pastāstījusi vairāk par savām jautajām attiecībām.

"Man ir tāds vīrietis tagad blakus, ka tie citi vīrieši var iet..." priekā dalās Dita.

Viņa neslēpj, ka, pirms iepazinās ar savu mīļoto, ir bijuši skumji brīži: "Es kaut kādā brīdī jau biju atmetusi cerību, ka nav lemts, ka kaut kas man sevī ir jāmaina."

Dzīvē noticis liktenīgs pagrieziens pēc tikšanās ar socionikas eksperti Eviju Čeprovu. Dita vairākus gadus vēlējusies aiziet uz konsultāciju, bet vienmēr kaut kas nogājis greizi.

Pērn vasarā, tieši pirms Ditas dzimšanas dienas, beidzot abas satikušās. Pēc sarunas eksperte noteikusi viņas tipu un atklājusi, kāds cilvēks viņai būtu derīgs laimīgām un stabilām attiecībām. Pēc sarunas eksperte izveidojusi Ditai "Tinder" profilu. Dita ātri vien sapratusi, ka nevēlas iet uz randiņiem. "Viņa teica, ka tieši mans tips ir bijis viņas klients, varbūt mani interesē. Es teicu, ka jā." Eksperte mudinājusi Ditai spert pirmo soli, kam Dita piekritusi.

"Es uzrakstīju: "Sveiks, Evija teica, ka esam saderīgi un varam precēties.""

Pēc pirmās tikšanās viss salicies pa plauktiņiem. Pirmā tikšanās bijusi ļoti interesanta, Dita kavalierim atklājusi, ka vēlētos māju un ir noskatījusi zemi, viņa vaicājusi, vai viņš vēlas aizbraukt to apskatīt. "Mēs satikāmies tai vietā, kur es to zemi biju noskatījusi," atklāj Dita.

Kā zināms, Grauda iepriekš bija attiecībās ar baņķieri Guntaru Kļaviņu, kurās dzimusi divgadīgā meita Anna, bet pērn viņai bija romāns ar grupas "Laika suns" solistu Arni Račinski.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu