Ventspils domes opozīcijas mājaslapai «uzbrūk Lemberga hūte» (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Uz laiku slēgta Ventspils domes opozīcijas mājaslapa «www.parmainambut.lv», kuru sākumā rotāja liela, melna hūte, līdz ar to ir aizdomas, ka kāds mājaslapu ir uzlauzis, aģentūru LETA informēja Ventspils domes opozīcijas deputāts Vladislavs Šafranskis.

Viņš norādīja, ka šī melnā hūte ļoti atgādināja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga hūti. «Iespējams, vērsīsimies attiecīgajās iestādēs, lai uzzinātu, kā šādu mājaslapas uzlaušanu varēja veikt, bet skaidrs, ka hūte ir konkrēta cilvēka brends, lai gan tiešā veidā es neko nepārmetu. Bet paldies Lemberagm par reklāmu,» izteicās Šafranskis.

Deputāts minēja, ka gadījumā, ja mājaslapas darbība tiešām tika traucēta Lemberga dēļ, tad tas ir pierādījums tam, ka opozīcijas rakstītais ir taisnība.

Kā ziņots, Administratīvā rajona tiesa Liepājā šodien paziņos spriedumu lietā, kurā Lembergs prasa atcelt vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža (RP) rīkojumu par viņa atstādināšanu no Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja amata pienākumu pildīšanas.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu