Vecāki strīdas katru dienu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Sveiki! Vēlējos jums uzrakstīt, jo arī man ir diezgan nomācoša problēma, ceru, ka kaut kā spēsiet man palīdzēt! :)

Lieta tāda, ka mani vecāki, var teikt, ka katru dienu strīdas! Tas parasti ir par kaut kādiem niekiem un sīkumiem. Man un manam mazākajam brālim tas dienu no dienas ir jādzird...viņi bļaustās pa visu māju! Vai tiešām viņi neapjēdz, ka mums tas nav jādzird?? Es to vairs nevaru izturēt…Tas ir šausmīgi — katru dienu dzirdēt, kā viņi apvaino viens otru. Mamma parasti ir tā, kas visu iesāk, sāk bļaut par gandrīz vai neko!!!
Arī šodien, tētis atnāk mājās, un viss atkal sākas. Tas ir neizturami!
Tad vēl mamma mums aizliedz runāt ar tēvu, pat neļauj iet klāt.. dažreiz arī es esmu dusmīga uz viņu, bet kādreiz jau arī gribas parunāt... tāda sajūta, ka man vispār nav tēva!!! Lūdzu, palīdziet man kaut ko. Es arī nevaru kaut ko runāt ar viņiem, jo, piemēram, mamma visu laiku tikai nopeļ tēvu. It kā viņš ir pie pilnīgi visa vainīgs, bet arī mamma ir vainīga... to viņa nekad arī neatzīst!!!

Sveika! Ļoti iespējams, ka Tavi vecāki strīdas par sīkumiem, jo patiesībā viņiem ir nesaprašanās kādos svarīgākos jautājumos, par kuriem viņi atklāti nerunā. Brīdī, kad strīds jau izraisījies, Tu diez vai spēsi kaut ko ietekmēt, jo viņi var Tevi nesadzirdēt, tāpat kā, iespējams, nesadzird viens otru. Vari mēģināt aprunāties kādā reizē, kad mājās ir miers. Centies izmantot nevis pārmetošu, bet neitrālu toni, sakot, ka Tev kļūst bēdīgi, ja vecāki strīdas, turklāt par sīkumiem. Ja tas nelīdz, iegaumē vismaz savai turpmākajai dzīvei, cik nejauki bērniem ir klausīties vecāku strīdus... un neatkārto to savā dzīvē, kad būsi pieaugusi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu