Problēmas ar draugiem un puisi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sveiki! Laikam rakstu tāpēc, ka ir sākusies tiešām tā saucamā «melnā strīpa». Mani vienkārši jau spiež nost problēmas.  Manam puisim ir problēmas ar manu labāko draugu. Viņš domā, ka es ar labāko draugu esmu kas vairāk nekā draugi, bet tas tā nav!

Man klasē ir divas labākās draudzenes, kuras man aiz muguras runā par mani visādas muļķības un smejas...Nebiju īsti gaidījusi no viņām ko tādu...Tagad pat nezinu, vai tiešām tās ir manas labākās draudzenes. Man tāda sajūta, ka mani neviens nesaprot, bet tomēr ir viens cilvēks, kurš saprot visas manas problēmas, jo ir bijusi līdzīga situācija. Katru dienu raudu, jo nevaru ciest šīs problēmas...=(

Bijušais puisis saka, ka grib atpakaļ mūsu attiecības, kuras bija pirms trim mēnešiem, vēl divi puiši saka, ka grib ar mani satikties, bet es viņiem saku, ka man nav neviens vajadzīgs kā tikai mans puisis, ar kuru tagad satiekos. Visi man saka, kādēļ man viņš vaidzīgs... Maz tiekamies, daudz strīdamies, bet tomēr nevaram viens bez otra.=(Palīdziet man, lūdzu, pēc iespējas ātrāk atbildiet...Ko lai es daru?

Sveika! Gadās tādas samudžinātas situācijas, kad nesaproti, no kuras puses sākt tās risināt. Reizēm šķiet, ka pareizākais risinājums reizēm ir…nogaidīt un nesasteigt notikumus, pavērot citu rīcību. Iespējams, saspringtās attiecības ar draugu liek arī tev būt vieglāk aizkaitināmai, nervozākai nekā parasti, kas savukārt kaitina tavas draudzenes.

Par citiem puišiem – viņi vienkārši padara apjukumu vēl lielāku, kamēr neesi skaidrībā, kas notiks ar tavu pašreizējo draudzību.

Mēģini kādu laiku ar savu puisi netikties, lai jūs abi varētu pārdomāt situāciju, bet pirms tam viņam vēlreiz pasaki, ka tev jūsu attiecības ir svarīgas un draugi ir tikai draugi. Ja viņš to negrib saprast un jūs turpināt nemitīgi strīdēties, droši vien tiešām vajadzētu sev pajautāt, vai tās ir patiesas jūtas vai kādas privātīpašnieciskas izpausmes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu