Vai jākļūst par <i>cacu</i>?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Čaviņa!

Es ļoti ceru, ka jūs man varētu kaut ko ieteikt: ir tāda lieta, ka man patīk kāds puisis no manas klases, viņš to zina, bet neko nesaka, un mēs nekad arī neesam pat sarunājušies. Es esmu parasta meitene, valkāju botas, džinsus un maiciņu, nekrāsojos, bet tam puisim laikam patīk tās iedomīgās, jo es zinu, ka viņam patīk viena meitene, kam ir blondi mati, viņa staigā augstpapēdenēs, minisvārciņos, uzziež kādu tonnu kosmētikas uz sejas. Viņa pēc rakstura ir iedomīga, un viņai galvenais ir labi izskatīties. Bet man visa tā cacošana liekas vienkārši smieklīga. Lūdzu, pasakiet, vai man tiešām jāmainās un jākļūst par tādu kā viņa?

Sveika! Šķiet, ka Tu patlaban labi sadzīvo ar savu stilu, tāpēc nejutīsies ērti, ja pēkšņi mainīsies. Un arī Tavi draugi būs izbrīnīti, ja ikdienā parādīsies tādā sev neierastā tēlā. (Bet sagādāt visiem pārsteigumu kādā pasākumā gan Tu varētu — kaut vai, lai pārbaudītu, kā jūties tādā tēlā!) Tas vien, ka meitenei ir supersievišķīgais stiliņš, jau automātiski nenozīmē, ka viņa ir bezcerīga stulbene. Ja tomēr tā ir un puisim viņa tomēr patīk, padomā, vai tas puisis maz Tev pašai vairs patiks, ja iepazīsieties tuvāk? Ja nu viņš ir tāds vīriešu cacas variants?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu