Tautas partijai vairs neziedo naudu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pagājušajā mēnesī Tautas partija (TP) ziedojumos nav saņēmusi neviena santīma, liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) apkopotā informācija.

Arī divus iepriekšējos mēnešus šīs partijas ziedojumi nav bijuši lieli salīdzinājumā ar vismaz pusgadu pirms tam, kad partija mēnesī ziedojumos saņēma pat vairākus desmitus tūkstošus latu. Piemēram, šā gada aprīlī TP tika ziedoti 44 175 lati, bet šā gada oktobrī 1000 latu, liecina aģentūras LETA apkopotā informācija.

Novembrī vislielākos ziedojumus saņēmusi Centriskā partija «Latvijas Zemnieku savienība», kam ziedoti 11 650 latu. Vislielāko summu — 5000 latu — partijai ziedojis Modris Grantiņš, 2500 latu — Jānis Zuments, 2000 latu — Pēteris Kalniņš, bet 1000 latu — Elmārs Švēde. Zaļo un zemnieku savienībai pagājušajā mēnesī bijis tikai viens ziedojums 300 latu apmērā. Šo summu ziedojis zemkopības ministrs Mārtiņš Roze. Latvijas Zaļā partija novembrī ziedojumos saņēmusi 2000 latu, no kuriem 1500 latu ziedojis Valdis Felsbergs, bet 500 latu — Viesturs Silenieks.

Partija «Jaunais laiks» novembrī ziedojumos saņēmusi 4220 latus, no tiem 2000 latu ziedojis Juris Zvirbulis, bet katrs pa 1000 latiem — Normunds Orleāns un Jānis Bankovičs.

Apvienībai «Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā» pagājušajā mēnesī ziedoti 2656 lati, no tiem 1416 lati saņemti no Jāņa Kuzina, bet 500 latu no Ilgas Ozišas.

Savukārt apvienībai «Tēvzemei un Brīvībai/LNNK» pagājušajā mēnesī bijis viens ziedojums. 2000 latu ziedojusi Sandra Roberts Mežance.

Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija pagājušajā mēnesī ziedojumos saņēmusi 1880 latus. Visvairāk partijai novembrī ziedojis Ivars Kokenbergs — 1000 latu un Oļegs Mitrofanovs — 300 latu.

Partijai LPP/LC novembrī ziedoti 750 lati, kas saņemti no Anda Zaļaiskalna, Andra Garklāva un Ģirta Ielejas, katrs ziedojis pa 250 latiem. Šai partijai oktobrī bija ziedoti 30 lati. Ziedojums nācis no bērnu un ģimenes lietu ministra Ainara Baštika.

Tautas saskaņas partija un «Saskaņas centrs» novembrī ziedojumus nav saņēmuši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu