Ļisutins, Derļuks un Petrovs - KHL nedēļas spēlētāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Kontinentālā hokeja līga (KHL) nosaukusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus, raksta līgas oficiālā [s:36527]

Par labāko vārtsargu līga atzinusi Jekaterinburgas «Avtomobilist» vārtu vīru Ivanu Ļisutinu. Ļisutins «Avtomobilist» kluba rindās aizvadīja trīs spēles, no kurām vienā nostāvēja sausā, vidēji savos vārtos ielaida 1,64 ripas un atvairīja 94,7% pretinieku metienu.

Par labāko aizsargu nosaukts OHK «Dinamo» spēlētājs Romāns Derļuks. Derļuks piedalījās četrās spēlēs, guva vienus vārtus, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +3.

Savukārt Mitišču «Atlant» kluba hokejists Oļegs Petrovs atzīts par nedēļas uzbrucēju. Petrova rēķinā trīs gūti vārti un četras piespēles partneriem. Tāpat uzbrucējam pozitīvs lietderības koeficents +3.

Par nedēļas labāko jaunu hokejistu tika nosaukts Ignats Zemčenko no Čerepovecas «Severstal». Uzbrucējs četros mačos nopelnīja 1+1, laukumā vidēji pavadot septiņas minūtes un 30 sekundes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu