Piedalieties konkursā un laimējiet gudru grāmatu un atlaidi uz vērtīgiem kursiem!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar izdevniecību «Lietišķās informācijas dienests»  rīko konkursu, kurā pareizo atbilžu autoriem būs iespēja laimēt vienu no sešiem grāmatas «Veiksmīgas karjeras anatomija» eksemplāriem, kā arī iespēju ar 5% atlaidi apmeklēt «Lietišķās informācijas dienesta» rīkotos kursus «Fiziskās personas – saimnieciskās darbības veicēja uzskaite» (pieteikšanās līdz 11. aprīlim (ieskaitot). Ja šī konkursa uzvarētājs, piesakoties šiem kursiem, būs viens no pirmajiem desmit interesentiem, kas pieteicies kursiem, tad viņš šos kursus varēs apmeklēt jau ar 10% atlaidi.)

Turklāt konkursa uzvarētāji var savu laimestu - iespēju kursus «Fiziskās personas – saimnieciskās darbības veicēja uzskaite» apmeklēt ar atlaidi - uzdāvināt savam draugam vai kolēģim.

Konkurss noslēgsies 1. aprīlī plkst. 16:00, tad uzvarētāju vārdus paziņosim portālā.

Kā darba tirgu būt uzvarētājam, nevis zaudētājam

Ir bezdarbs, taču labu darbinieku grūti atrast. Ir izglītība un amata prasmes, taču nav darba vai arī nav laimes un gandarījuma darbā.

Tikai retais par šīm problēmām nav dzirdējis, jo šā brīža situācijā darba tirgus ir kā karsts kartupelis gan uzņēmējiem, kuri meklē labus darbiniekus, gan jaunajiem un pieredzējušajiem speciālistiem, kuri par spīti krīzei vēlas veidot sekmīgu karjeru.

Ko darīt, lai uzvarētu darba intervijā? Kur strādāt un veidot karjeru – Latvijā, Īrijā vai Vācijā? Kur meklēt labos kadrus un kā viņus noturēt?…

Atbildes uz šiem jautājumiem un praktiskus darba problēmu  risinājumu gan uzņēmēja, gan darbinieka, gan personāla un karjeras  konsultanta skatījumā piedāvā grāmatas «Veiksmīgas karjeras anatomija» autore Ilze Boitmane.

Ilze Boitmene ir personāla atlases un  novērtēšanas un karjeras konsultāciju uzņēmuma «I-Work Latvia» valdes locekle un projektu vadītāja ar vairāk nekā 10 gadu darba pieredzi, turklāt profesionālās iemaņas un zināšanas viņa papildinājusi, studējot ne tikai Latvijā, bet arī Vācijā.
Neatkarīgi no tā, kuru no darba tirgū iesaistītajām pusēm Jūs pārstāvat - darba devējus vai darbiniekus, I. Boitmanes padomus tieši šā brīža situāciju risinājumiem Jūs  saņemsiet, ja  piedalīsieties e-seminārā «Vai jūs darba tirgū esat ieguvējs vai zaudētājs? Aktuāli karjeras un darba motivācijas padomi darba devējiem un darba ņēmējiem».

uzzināt šeit.

uzzināt šeit

Savukārt tie, kuri šajos pārmaiņu laikos izvēlējušies uzņēmēja karjeru un grib paši kontrolēt sava uzņēmuma naudas plūsmu, salīdzinoši īsā laika posmā iemācīsies to darīt pareizi, apmeklējot žurnāla «Bilance» licencētos kursus «Fiziskās personas – saimnieciskās darbības veicēja uzskaite».

uzzināt šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu