Del Pjēro 36 gadu vecumā pagarinājis līgumu ar «Juventus»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Itālijas A sērijas kluba Turīnas «Juventus» pieredzējušais uzbrucējs Alesandro del Pjēro piekritis uz vienu gadu pagarināt līgumu.

36 gadus vecā del Pjēro līgums ar «Juventus» beigtos šīs sezonas izskaņā, taču abas puses panākušas vienošanos par sadarbības paildzināšanu.

Lai arī līguma finansiālās detaļas netiek publiskotas, portāls «goal.com» jau iepriekš vēstīja, ka futbolists šī gada laikā saņems vienu miljonu eiro (707 148 latu), taču viņa alga pieaugs, ja sezonas noslēgumā viņš rādīs veiksmīgu sniegumu.

«Panākt vienošanos nebija grūti, jo nebija daudz par ko diskutēt. Es izbaudu savu laiku šeit un vēlos Turīnā būt arī nākamajā sezonā,» citēts del Pjēro.

Kā ziņots, del Pjēro apsvēra iespēju pēc šīs sezonas beigt futbolista karjeru. «Juventus» komandu del Pjēro pārstāv jau kopš 1993. gada un ir aizvadījis 486 spēles, visos turnīros kopumā gūstot 204 vārtus.

Itālijas valstsvienībā viņš aizvadījis 91 spēli, kurā izcēlies ar 27 precīziem sitieniem. Ar izlasi 2006. gadā viņš uzvarēja Pasaules kausa izcīņā.

A sērijas kopvērtējumā «Juventus» ar 56 punktiem 35 spēlēs ir 7. vietā, līdervienībai «AC Milan» zaudējot 21 punktu. Līdz čempionāta noslēgumam atlikušās trīs spēļu kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu