2011. gada lasītākie raksti. Agnese Zeltiņa - topošā vecmāmiņa?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Atskatoties uz 2011. gada notikumiem.   

«Privātā Dzīve» vēsta, ka Agneses Zeltiņas (39) meita Marija Romija Zeltiņa (18), kas jau kādu laiku ir attiecībās ar uzņēmēju Intu Jansonu, kas par viņu ir 25 gadus vecāks, iespējams, esot stāvoklī.

Meitene, kura pirms kāda laika pametusi prestižo Rīgas 3.ģimnāziju, kur mācību laiku pavadīja kā teicamniece, un tagad mācās Rīgas 9.vakara (maiņu) vidusskolas 11.klasē, iespējams esot bērna gaidībās, tā raksta «PDz».

Savu apgalvojumu žurnāls pamatojis ar jau ilgu laiku klīstošajām runām par viņas grūtniecību kā iemeslu skolas maiņai, un, pēc nesenajiem novērojumiem, meitenes apģērba izvēlē – pie skolas viņa esot redzēta brīvi krītošās drēbēs.

Pati Romija esot atteikusies no komentāriem paziņojot, ka tās ir pārāk personiskas lietas un ar «PDz» žurnālistiem viņa to neapspriedīšot. Arī ar Inta Jansonu žurnālam nav izdevies sazināties, taču viņa bijusī sieva nekautrējas apgalvot, ka, lai arī viņa šai informācijai netic, Marija esot slīpēta. «Ko gan es varu par to visu teikt – tādas tās Zeltiņas ir,» žurnālam atklājusi Vita Matīse.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu