Karro: ar veselību viss kārtībā, gatavošos Vācijai un Ķegumam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc aizvadītajā nedēļas nogalē notikušā pasaules čempionāta motokrosā Zviedrijas «Grand Prix» posma, kurā latviešu motosportists Matīss Karro izcīnīja 19. vietu, sportists atzīst, ka ar veselību šajā posmā viss esot bijis kārtībā, informēja braucēja preses sekretārs Mārtiņš Jankovskis.

Karro MX2 kvalifikācijas braucienos palika 20. vietā. Pirmajā braucienā mūsu sportists bija spiests izstāties, bet otrajā tika izcīnīta 17. vieta, kas divu braucienu summā deva 19. labāko rezultātu.

«Šajā trasē jau biju braucis iepriekš, tāpēc man tā patika,» iesāk Karro. «Kvalifikācijā ierindojos 20. vietā. Pēc brauciena bija tāda sajūta, ka neesmu braucis veselu sezonu, jo daudzi sportisti brauca ļoti netīri – centās iebraukt sānos. Sākumā bija neliels šoks, jo bija tāda sajūta, ka tevi neviens te vairs nerespektē. Pirmajā braucienā no starta aizgāju kā vienpadsmitais, taču pirmā apļa beigās viens sportists ieskrēja man sānos, kā rezultātā tika atlocīts bremžu pedālis. Līdz ar to nevarēju sataustīt aizmugurējo bremžu pedāli. Turpināju braukt, taču vēlāk jau biju atkritis uz 15. vietu. Pēc tam vēl atlocīju pedāli un atkritu uz 17. pozīciju, bet, tuvojoties brauciena vidum, nolocīju to pedāli pavisam. Motocikls jau tramplīnos sāka bremzēties, kas bija ļoti bīstami, tāpēc nolēmu izstāties,» norāda sportists.

«Otrajā braucienā, startējis ne no tās labākās starta vietas, aizgāju kā divpadsmitais. Daļu no brauciena braucu pa 13. vietu, taču brauciena vidū smagi piedzinu rokas, jo sen nebiju braucis un bija neliels saspringums dēļ satraukuma. Temps kritās, kā rezultātā atkritu uz 17. vietu. Vēlāk nedaudz nomierinājos un atguvu spēkus. Sāku ķert sev priekšā esošos braucējus, līdz vienā aplī jau atkal biju ticis līdz trīspadsmitajai pozīcijai. Pēc tam pēc viena tramplīna ielecu peļķē, un manam motociklam «izslīdēja priekša», kā rezultātā sekoja neliels kritiens, kas beigās man deva 17. vietu.»

«Kopumā ar ātrumu esmu apmierināts. Arī ar veselību viss ir labi, vienīgi ar rokām šajā posmā bija problēmas, taču tas viss uz satraukuma rēķina. Tagad esmu Beļģijā, kur turpināšu ļoti aktīvi gatavoties nākamajam Vācijas posmam. Pēc tam jau sekos mājas sacensības, kurās ceru būt pēc iespējas labākā sportiskā formā,» piebilst Karro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu