Karro: Ķegumā gribu sevi parādīt no labākās puses

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Pēc pasaules čempionāta posma motokrosā, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē notika Vācijā, latviešu motosportists Matīss Karro atzīst, ka lēnām atgūst fizisko formu, kas noteikti viņam Ķegumā ļaus braukt vēl ātrāk.

Karro divu braucienu summā Vācijā ierindojās 19. vietā. «Kvalifikācijas treniņos ierindojos 21. vietā. Kvalifikācijā vienā brīdī gāju pa 14. vietu, taču tad bremžu pedālī ieķērās akmens, kā rezultātā atkritu uz 18. vietu. Pirmajā braucienā izdevās labs starts. Vienu brīdi braucu jau 12. vietā, taču tad pēkšņi mocim pārtrūka ķēde. Vienkārši akmens izgāja cauri ķēdei, ko nevar prognozēt. Tā nav ne mehāniķu, ne mana vaina – tā vienkārši atkal bija neveiksme.»

«Otrā brauciena startā man priekšā viens no sportistiem krita. Man nebija kur likties, tāpēc, braucot pāri viņa motociklam, pats pārkritu pāri stūrei. Turpināju braukt tālāk, taču tobrīd biju pēdējais. Taču, neskatoties uz to, spēju aizcīnīties līdz 14. vietai. Būtu vēl viens vai divi apļi, tad varētu pakāpties uz 13. pozīciju, jo pāris apļos es tā brīža 13. vietas ieguvējam atvinnēju 25 sekundes. Kopumā jūtos labi. Arī fiziskajā ziņā ir jau daudz labāk. Ātrums bija, lai varētu iebraukt desmitniekā, taču atkal mazas neveiksmītes un, kā jau vienmēr,» brauciena notikumus Vācijā atceras Karro.

«Ar kāju šobrīd problēmas nav. Šobrīd manu rezultātu noteikti ietekmē tas, ka ilgi neesmu braucis. Šobrīd lēnām atgūstu savu fizisko formu, tāpēc uz Ķegumu būšu vēl labākā sportiskā formā. Šobrīd esmu jau mājās. Jau esmu sazinājies ar Kasparu Stupeli, lai pirms sacensībām ar speciāliem vingrinājumiem vēl vairāk uzlabotu sportisko formu. Treniņi nebūs, bet rīt jau dodos un Igauniju, kur piedalīšos vienās sacensībās, kurās brauks daudz spēcīgu braucēju,» šīs nedēļas plānus atklāj Matīss.

«Sajūtas pirms Ķeguma posma ir foršas. Šis būs trešais gads, kad Ķegumā notiek PČ posms. Esmu izgājis cauri tam uztraukumam, kas valda pirms šī posma, tāpēc šobrīd no tā visa es tikai uzlādējos ar pozitīvām emocijām – mājas, draugi, ģimene. Uztraukuma nav, tāpēc ar nepacietību gaidu, kad varēšu startēt.  Šobrīd cenšos saglabāt tās emocijas, kas man bija Vācijas GP otrā brauciena laikā. Ķegumā noteikti braukšu, cik ātri vien varēšu, jo gribu sevi parādīt no labākās puses. Noteikti sevi atdošu par visiem 110 procentiem,» uzsvēra sportists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu