Vētra: abi leģionāri bijuši ļoti tuvu NBA draftam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

BK «Ventspils» galvenais treneris Gundars Vētra kluba mājas lapā sacījis, ka komandas jaunie leģionāri ir motivēti spēlētāji.

«Apollo» jau rakstīja,

«Uzmanīgi pētījam, kas šobrīd notiek tirgū, un mēs izvēlējāmies nelielu risku - komandā piesaistījām divus jaunos spēlētājus. Abi ir pierādījuši sevi Amerikas koledžu basketbolā (NCAA), kurā aizvadījuši labas sezonas.»

«Stīvens Grejs nāk no Gonzagas universitātes, kura basketbola sabiedrībā komentārus neprasa, jo tā vienmēr ir spējusi sagatavot ļoti labus basketbolistus. Tāpēc domāju, ka Grejs parādīs ļoti labu sniegumu, ko viņš jau ir darījis arī savā universitātē. Sems Vilards ir aizvadījis ļoti labas sezonas savā universitātē, un mēs domājam, ka amerikāņu centrs labi iederēsies mūsu komandas modelī.»

Vētra uzskata, ka basketbolisti vēlēsies sevi pierādīt Eiropā: «Abi šie spēlētāji ir bijuši ļoti tuvu NBA draftam, abi ir jauni un motivēti spēlētāji, kuri līdz šim nav spēlējuši Eiropā, un mēs ceram, ka ļoti vēlēsies sevi parādīt ar lielisku spēli un teicamu attieksmi treniņu procesā, kas nesīs labus komandas kopējos rezultātus un sasniegumus.» 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu