«Barcelona» futbolisti ceturto reizi izcīna UEFA Superkausu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Superkausa spēlē futbolā piektdien ceturto reizi kluba pastāvēšanas vēsturē uzvarēja pēdējo trīs gadu Spānijas čempionvienība «Barcelona».

«Barcelona», kas ir pašreizējie UEFA Čemionu līgas uzvarētāju kausa īpašnieki, ar 2:0 (1:0) pārspēja UEFA Eiropas līgas uzvarētājus Portugāles klubu «Porto».

Pirmā puslaika 39. minūtē rezultātu atklāja argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi, bet mača 88. minūtē ar pirmajiem gūtajiem vārtiem jaunā kluba rindās atzīmējās Fransesks Fabregass, kurš savai bijušajai vienībai pievienojās no Anglijas premjerlīgas čempionāta komandas Londonas «Arsenal».

Mača pēdējo četru minūšu laikā no laukuma tika noraidīti divi «Porto» komandas spēlētāji – portugālis Rolandu un kolumbietis Fredijs Gvarins.

«Porto», kas UEFA Superkausu izcīnījusi vienu reizi (1987. gadā), tagad jau trīs reizes kopš 2003. gada piedzīvojusi zaudējumus.

Savukārt «Barcelona» UEFA Superkausu iepriekš izcīnīja arī 1992., 1997. un 2009. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu