Trezegē karjeru turpinās AAE klubā «Bani Yas»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Francijas izlases uzbrucējs Dāvids Trezegē karjeru turpinās Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) komandā «Bani Yas» no Dubaijas reģiona, apstiprinājusi kluba vadība.

33 gadus vecais futbolists noslēdzis līgumu, kura ietvaros sezonā saņems 1,7 miljonus eiro (1,2 miljonus latu).

Franču uzbrucējs no 2000. līdz 2010. gadam pārstāvēja Itālijas A sērijas čempionāta komandu Turīnas «Juventus» un visu minēto laiku bija viens no komandas līderiem. «Juventus» sastāvā viņš aizvadīja 245 spēles, kurās izcēlās ar 138 vārtu guvumiem.

Aizvadītajā sezonā Trezegē spēlēja Spānijas čempionāta komandā «Hercules», laukumā dodoties 30 spēlēs un izceļoties ar 12 precīziem sitieniem. Tomēr viņa sniegums nepalīdzēja klubam saglabāt vietu augstākajā divīzijā, jo «Hercules» ar 35 punktiem ieņēma priekšpēdējo, 19. vietu.

Starpsezonā futbolista aģents Antonio Kaljendo ar lielu pārliecību vēstīja, ka Trezegē pārcelsies uz citu Itālijas komandu «SSC Napoli».

Francijas izlasē uzbrucējs savu karjeru beidza 2008. gadā. Valstsvienību viņš pārstāvēja 71 spēlē, gūstot 34 vārtus.

Pagājušās sezonas AAE čempionātā «Bani Yas» komanda ierindojās otrajā vietā, bet jaunās sezonas starts gaidāms 25. septembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu