Stīvens Soderbergs: Mana jaunā filma pārvērtīs skatītājus par mizofobiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu kinorežisors Stīvens Soderbergs paudis bažas par to, ka viņa jaunais trilleris «Contagion» («Infekcija») varētu padarīt skatītājus par mizofobiem - cilvēkiem, kas patoloģiski baidās no baktērijām un iespējas inficēties.

Kā atklāja režisors, uzņemot filmu, kas stāsta par nāvējoša vīrusa izplatīšanos, viņš pats pārdomāja savus higiēnas paradumus. «Pēc filmas uzņemšanas es tagad vienmēr domāšu par baktērijām,» atzina Soderbergs, piebilstot, ka arī filmas pieņemšanas seansa skatītāji neizskatījās sevišķi priecīgi, kad zālē tika iedegta gaisma. «Kad ieslēdzās gaisma, 400 cilvēki aptvēra, ka viņi sēž blakus pilnīgiem svešiniekiem un ir visam pieskārušies.»

Filma «Contagion» («Infekcija») ar Metu Deimonu, Gvinetu Paltrovu, Džūdu Lovu un Keitu Vinsletu galvenajās lomās uz ASV kinoteātru ekrāniem iznāks 9.septemrī. Latvijā tā būs skatāma no 30.septembra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu