Dota zaļā gaisma seriāla «Kerijas dienasgrāmatas» uzņemšanai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu televīzijas tīkls «The CW» devis zaļo gaismu visā pasaulē populārā seriāla «Sex and the City» («Sekss un lielpilsēta») priekšstāsta «The Carrie Diaries» («Kerijas dienasgrāmatas») uzņemšanai, vēsta kino industrijas izdevums «The Hollywood Reporter».

Seriālu, ko uzņems pēc «Seksa un lielpilsētas» autores Kendaisas Bušnelas jaunajiem romāniem, producēs seriāla «Gossip Girl» («Intrigante») veidotāji Džošs Švarcs un Stefānija Sevedža.

Jauniešu auditorijai paredzētais seriāls stāstīs par «Seksa un lielpilsētas» galvenās varones Kerijas Bredšovas gaitām vidusskolas pēdējā klasē un vēlākiem centieniem iekarot Ņujorku. Romānus «The Carrie Diaries» («Kerijas dienasgrāmatas») un » Summer and the City: A Carrie Diaries Book» («Vasara un lielpilsēta») televīzijai adaptēs Eimija B.Harisa, kas rakstījusi arī «Seksa un lielpilsētas» scenāriju.

Pirmais romāns seko Kerijas pirmajiem soļiem rakstniecībā, attiecībām ar Sabastjanu Kidu un sāncensībai ar populāro meiteni Donu Ladonnu. Otrajā romānā Kerija pirmo reizi ierodas Ņujorkā.

Oriģinālais seriāls «Sekss un lielpilsēta», kas stāsta par četru draudzeņu gaitām Ņujorkā un galvenās varones Kerijas Bredšovas centieniem atrast savu mūža mīlestību, tika demonstrēts kabeļtelevīzijas tīklā HBO no 1998.gada līdz 2004.gadam. Seriāls apbalvots ar neskaitāmām godalgām, tostarp septiņām «Emmy» balvām un astoņām «Zelta globusa» balvām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu