Cauņa: izdevās cienīgi pārstāvēt Latviju Čempionu līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa pēc vārtu gūšanas UEFA Čempionu līgas spēlē otrdien neslēpa lielo prieku.

Kā ziņots, uz maiņu uznākušais Cauņa palīdzēja Krievijas komandai Maskavas CSKA ar 3:0 (1:0) pieveikt Turcijas klubu «Trabzonspor SK».

Cauņa laukumā devās 62. minūtē, nomainot Zoranu Tošiču, bet ar vārtu guvumu viņš izcēlās 76. minūtē, kad pēc skaistas Vāgnera Lava piespēles uzreiz no gaisa raidīja bumbu vārtos. Šajā brīdī Cauņa izvirzīja laukuma saimniekus vadībā ar 2:0.

«Esmu ļoti priecīgs, ka uzvarējām. Apakšgrupa mums ir ļoti interesanta, jo visas komandas saglabā reālas izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs,» Cauņas izteikumus pēc mača citē portāls «sovsport.ru».

«Protams, ļoti patīkami, ka izdevās atzīmēties un cienīgi pārstāvēt Latviju Čempionu līgā,» uzsvēra futbolists. «Ja nemaldos, līdz šim Čempionu līgas apakšgrupu turnīrā vārtus bija izdevies gūt tikai vienam manam tautietim - Mārim Verpakovskim

«Manuprāt, tagad jau jūtos pārliecinātāks par sevi. Gūt vārtus Čempionu līgas spēlē ir lieliski,» piebilda pussargs.

Kā ziņots, pāris minūtes vēlāk Cauņam bija iespēja gūt arī otros vārtus mačā, tomēr bumba pēc viņa sitiena trāpīja pa vārtu pārliktni.

Cauņa kļuva par otro Latvijas futbolistu, kurš precīzi sitis UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā. Spēlējot Kijevas «Dinamo» komandas sastāvā, trīs vārtus Eiropas spēcīgākajā turnīrā bija guvis Māris Verpakovskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu