Šteinbergs: pērn ziemā slēpoju, tagad braucu ar moci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ivosteinbergs.com

Latvijas motokrosists Ivo Šteinbergs sarunā ar «Apollo» sacīja, ka jau sācis gatavoties jaunajai sezonai un drīzumā dosies uz Beļģiju.

Šteinbergs pērnajā sezonā Pasaules čempionāta MX1 klases kopvērtējumā ar 19 punktiem ieņēma 31. vietu. Ivo stāsta, ka pēc sezonas beigām ilgi nav atpūties un jau gatavojas jaunajai sezonai.

«Sezona beidzās oktobrī un no tā brīža sāku jau aizvadīt fiziskos treniņus, uzturēt sevi formā. Trenēju izturību, ātrumu. Uz moča kāpu pirms divām nedēļām, bet jau nākamnedēļ dodos uz Beļģiju, bet vēlāk arī jālido uz ASV.»

Ivo piekrīt, ka motokrosistiem šis ir parocīgs brīdis, jo ziema joprojām paiet bez sniega. «Jā, tā tas ir. Pērn laikam sāku trenēties janvāra vidū, bet šogad jau esmu aizvadījis treniņus. Pagājušajā gadā ziemā varēja slēpot. Tagad trenējos kopā ar komandu, Beļģijā došos uz bāzes vietu, kur dzīvoju, mehāniķi strādās pie jaunā motocikla. Vēlāk ar Dāvi Ivanovu dosimies uz Teksasu (ASV), kur turpināsim trenēties.»

«Pirmās sacensības paredzētas martā, kad Holandē piedalīšos vietējā čempionātā.»

P.S. «Apollo» jau drīzumā saviem lasītājiem piedāvās plašāku interviju ar Ivo Šteinbergu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu