Baško-Melnbārde gūst četrus punktus, «Dinamo» zaudē čempionēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Četrus punktus Krievijas čempionāta spēlē šodien guva bijusī Latvijas valstsvienības kapteine Gunta Baško-Melnbārde, tomēr viņas pārstāvētā Kurskas «Dinamo» komanda ar 51:57 (10:20, 18:11, 14:11, 9:15) izbraukumā piekāpās pagājušās sezonas valsts spēcīgākajai komandai Jekaterinburgas UGMK.

Baško-Melnbārde savā ceturtajā mačā Krievijas čempionātā nospēlēja nepilnas 25 minūtes, kuru laikā realizēja divus no četriem divpunktu metieniem, bet grozam garām raidīja abus tālmetienus. Tāpat viņas kontā bija trīs atlēkušās bumbas, divas pārtvertas bumbas, divas kļūdas un divas piezīmes.

Rezultatīvākā Kurskas «Dinamo» komandā ar 21 punktu bija Anna Petrakova, bet UGMK rindās ar 20 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām atzīmējās Sandrīne Grudā.

Kā ziņots, UGMK komandas sastāvā sezonu iesāka Anete Jēkabsone-Žogota, tomēr smagas traumas dēļ viņa nevarēs spēlēt aptuveni pusgadu.

Krievijas čempionāta kopvērtējumā UGMK ar 14 uzvarām 15 spēlēs šobrīd ir otrajā vietā, bet Kurskas klubs ar 11 panākumiem ir pozīciju zemāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu