<i>Leģendārā</i> Dzintra klausītājus uzmundrina ar savu pirmo megahitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

Latvijas estrādes sensacionālākā revolūcija un revolucionārākā sensācija – Leģendārā Dzintra savus klausītājus pavasarī nolēmusi uzmundrināt ar savu pirmo megahitu – «Man jāsamaksā īri!».

Dzintras parādīšanās uz lielās skatuves ir likumsakarīga: «Man apnicis skatīties uz tām nabaga dziedātājām, kas visu laiku dzied vienas un tās pašas dziesmas. Nu gaudo tā, ka nebūtu ēdušas trīs nedēļas!  Varētu padomāt, ka skatuve viņām pieder vienām pašām – it kā viņas to būtu privatizējušas. Arī man ir tiesības dziedāt», apgalvo Dzintra.

Pirmais skaņdarbs ir veltīts Dzintras pašas dzīvē šobrīd tik aktuālajam mājokļa jautājumam. «Kopš mans iepriekšējais korifāns bankrotēja un viņu izmeta no Jūrmalas rezidences, man vajadzēja meklēt jaunu mājvietu. A izrādās – visur ir jāmaksā īri!», par savu sadzīvi pārsteigumu neslēpj Dzintra.

Viņas pirmā parādīšanās publikas priekšā notika Dzintras nesen iepazītās dziedātājas Samantas Tīnas dzimšanas dienas koncertā, kur Dzintra saņēma pirmās skatītāju un klausītāju ovācijas. Viņas triumfa mirklis ir redzams šeit:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu