Pļaviņš/Šmēdiņš otrajā kārtā zaudē pasaules ranga līderiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Pasaules kausa posmā Čehijas galvaspilsētā Prāgā šodien otrajā kārtā zaudējumu piedzīvoja Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš.

Pamatturnīra ar 17. numuru izliktie Pļaviņš/Šmēdiņš ar 0-2 (14:21 un 10:21) zaudēja pasaules ranga līderiem amerikāņiem Todam Rodžersam/Filam Dālhauzeram.

Pļaviņš/Šmēdiņš turnīru piektdien turpinās pa «zaudētāju zaru», bet mūsējo pretinieki būs norvēģi Tarjei Skārlunds/Martins Spinangrs. Jau tagad Latvijas pāris ir nodrošinājis vismaz 17. vietu posma kopvērtējumā.

Atgādinām, ka šorīt pamatturnīra pirmās kārtas mačā Latvijas duets divos setos ar 21:14 un 21:15 pārspēja francūžus Endiju Sē/Kevinu Sē (16.).

Otrs Latvijas pāris Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins (13.) šodien, plkst. 17.00 pamatturnīra otrās kārtas spēlē tiksies ar Spānijas duetu Pablo Erreru/Adrianu Gaviru (4.).

Atgādinām, ka Prāgas posmā startēja arī jaunie Haralds Regža/Armands Āboliņš, kuri kvalifikācijas pirmajā kārtā izcīnīja pirmo uzvaru karjerā Pasaules kausa posmos, tomēr otrajā kārtā piedzīvoja neveiksmi. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu