Karaliskais stila kalendārs – «Rich&Royal»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēlaties savu personīgo stila kalendāru? Izskatīties stilīgi un nevainojami jebkurā brīdi, situācijā, vietā? Unikālais mūsdienu modes zīmols «Rich&Royal» radīts tieši tam! Jau nosaukums vien liecina par to, ka zīmols domāts jauniem, mūsdienīgiem cilvēkiem, kas vēlas izskatīties karaliski – vienmēr un visur! Un ja vēl šos apģērbus var iegādāties ar karaliskām atlaidēm... Super!

Zīmols unikāls ar to, ka tā apģērbi patiesi piemēroti jebkurai situācijai – sākot no lietišķas tikšanās līdz pat trakulīgām vakara ballītēm. Zīmols «Rich&Royal» ir ideāli piemērots meitenēm ar aktīvu dzīvesveidu, kuras ciena komfortu un vēlas izskatīties patiesi karaliski. Nav vairs vajadzības meklēt citur, jo kolekcijas ir pilnīgi «pašpietiekamas» – «Rich&Royal» piedāvā visu: džinsus, trikotāžas izstrādājumus, ādas jakas, virsdrēbes, bikses, blūzes, kreklus, topiņus, kleitas no zīda un batikas. Katrā kolekcijā ir arī koši aksesuāri: somas, siksnas, šalles, aproces.  

Šo Vācijas zīmolu 2006. gadā Štutgartē izveidoja divi brāļi dizaineri – Patriks un Deniss Štupi. Ievērību viņi izpelnījās ar savu pirmo kolekciju, kurā bija 10 īpaša veida krekliņi, tā dēvētie tanktops. Vēlāk tieši šādi krekliņi jeb «trikotāžas vestītes» kļuva par šī zīmola vizītkarti. Kopš tā laika apģērbi ar šo preču zīmi tiek pārdoti jau 18 valstīs! Jaunas kolekcijas tiek veidotas četras reizes gadā, kas ietver 160 līdz 240 modeļus sievietēm un 60 līdz 90 modeļus vīriešiem. Apģērbus šim zīmolam rada slaveni dizaineri no visas pasaules. Tērpi pamatā tiek šūdināti no dabīga materiāla – kokvilnas ar nelielu elastāna piejaukumu, tādēļ tie ideāli pieguļ jebkāda veida figūrai. Dizaineri nepārtraukti pilnveido savas kolekcijas, tādēļ zīmols stabili turas augšējās pozīcijās tirgū un ir iecienīts pircēju vidū. Arī jaunajās kolekcijās atpazīstamas zīmola pamatvērtības, kuras vēl stilīgākas padara šīs sezonas aktualitātes – krāsas un apdruka.  

Iepērcieties šeit! 

*Maksas saturs

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu