«Studentu Paradīze 2012» aicina jauniešus pavadīt vasaru lietderīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki «Studentu Paradīze», kas ar «Swedbank» jauniešu programmas «OPEN» atbalstu 21. septembrī norisināsies «Arēnā Rīga», savā pulkā aicina aktīvus, mērķtiecīgus un atbildīgus jauniešus vecumā no 16 gadiem, kuri vasaras brīvlaiku vēlas pavadīt lietderīgi, gūt pieredzi un ar savām idejām, spējām un prasmēm padarīt svētkus vēl grandiozākus! Studentu Paradīzi 2012 iesaka «OKarte». 

Aktīvi darbojoties, jauniešus sagaida darbs informācijas centrā pasākuma dienā, darbs ar māksliniekiem aizskatuvē, biļešu kontrolēšana pasākuma dienā, sagatavošanas darbi Extreme party, Pre-party un citos iesildošajos pasākumos, apmeklētāju anketēšana pasākuma dienā, biļešu izplatīšana, tehniskā palīdzība pasākuma norisei, reklāmas aktivitāšu veikšana, filmēšana, fotografēšana un citi.

Piedāvājot jauniešiem iespēju pavadīt vasaras brīvlaiku lietderīgi un piedalīties «Studentu Paradīze 2012» tapšanā, pasākuma organizatori brīvprātīgajiem garantē iespēju gūt pieredzi, ierakstu CV par dalību Baltijā grandiozāko studiju gada atklāšanas svētku organizēšanā, rekomendācijas vēstuli/diplomu no «Studentu Paradīze 2012» organizatoriem, iespēju piedalīties organizatoru neformālajos pasākumos, aktīvākajiem – brīvbiļetes uz pasākumu.

Pieteikšanās, aizpildot anketu «studentuparadize.lv» sadaļā «Par Studentu Paradīzi». 

Studentu Paradīze ir lielākie studiju gada atklāšanas svētki Baltijā, kas ik gadu pulcē vairāk kā 12 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. Studentu Paradīze jau sesto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas studentiem. Pasākumā iepriekš uzstājušies tādi mākslinieki kā Supafly (UK), Dollarman (ASV), The Crystal Apes (DE), Droydi (BRA), Aisha, Instrumenti, Musiqq, Ivo Fomins, Dzelzs Vilks, Tumsa, Double Faced Eals, Pienvedēja piedzīvojumi, Andre Crash, DJ Gustavito, Gacho un citi. Svētku atklāšanā piedalījušies augstskolu rektori un valsts amatpersonas, kā Vaira Vīķe Freiberga, Nils Ušakovs, Valdis Dombrovskis, Ainārs Šlesers.

Studenti dažādi – Paradīze viena!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu