Rudņevs iekļauts bundeslīgas kārtas simboliskajā izlasē (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs iekļauts Vācijas bundeslīgas čempionāta aizvadītās kārtas simboliskajā izlasē, kuru veido populārais laikraksts «Bild».

Šādu godu Rudņevs izpelnījies pirmo reizi karjerā. Sestdien viņš guva vārtus otrajā bundeslīgas spēlē pēc kārtas, bet viņa pārstāvētā «Hamburger SV» komanda ar 1:0 (0:0) savā laukumā pārspēja «Hannover 96» futbolistus.

Latvijas izlases uzbrucējs precīzi sita 20. minūtē, kad izmantoja Nīderlandes pussarga Rafaela van der Vārta piespēli, gūstot uzvaras vārtus. Rudņevs pirmoreiz bundeslīgas mačā laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Latvijas futbolists simboliskajā izlasē iebalsots kopā ar Diseldorfas «Fortuna» uzbrucēju Daniju Šahinu, kurš mačā pret Gelzenkirhenes «Schalke 04» guva divus vārtus.

Bez Rudņeva no Hamburgas komandas kārtas simboliskajā izlasē iekļauts aizsargs Renē Adlers un aizsargs Heiko Vestermans.

Rudņevs ir pirmais Latvijas futbolists bundeslīgas čempionātā. Iepriekš 24 gadus vecais uzbrucējs ar Hamburgas klubu noslēdza četru gadu līgumu.

Aizvadītajā sezonā Rudņevs ar 22 precīziem raidījumiem kļuva par pārliecinošu Polijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju.

Kopvērtējumā «Hamburger SV» komanda ar septiņiem punktiem sešās spēlēs ieņem desmito vietu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu