Visu laiku biedējošākā izjokošana var beigties ar tiesu darbiem (338)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brazīlijā TV šovā cilvēki izbiedēti teju līdz nāvei – ar slēpto kameru fiksēts, kā cilvēkus liftā izbiedē spoks. Par šo izjokošanu nu telekanālam draud tiesu darbi, vēstī ārvalstu mediji.

Kā redzams videomateriālā, par šova upuriem kļuvuši cilvēki, kas izvēlas izmantot liftu kādā ēkā. Brīdi pēc tam, kad liftā izdziest apgaismojums, tajā parādās maza, biedējoša izskata meitenīte ar lelli rokās.

Visi par TV šova upuriem kļuvušie cilvēki, ieraugot meitenīti, ļoti pārbīstas, turklāt dažam pat kļūst slikti ar veselību.

Ārvalstu mediji ziņo, ka šis videomateriāls kļuvis par interneta hitu, taču vienlaikus par šādu «izjokošanu» saņemtas arī ļoti kritiskas atsauksmes, norādot, ka tas varēja beigties pavisam bēdīgi.

Tiek ziņots, ka Brazīlijas telekanālam, kas organizēja «izjokošanu», varētu draudēt pat tiesu darbi, jo vairāki cilvēki, kas kļuva par upuriem, izteikušies, ka sūdzēs tiesā telekanālu.

Komentāri (338)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu