Rūnijs kā visjaunākais futbolists vēsturē guvis 150 vārtus premjerlīgā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

«Manchester United» un Anglijas izlases uzbrucējs Veins Rūnijs kļuvis par visjaunāko futbolistu vēsturē, kam padevies sasniegt 150 gūto vārtu robežu Anglijas premjerlīgas čempionātā.

Zīmīgo robežu Rūnijs sasniedza principiālajā svētdienas mačā, kurā «Manchester United» pretinieku laukumā ar 3:2 pārspēja valsts čempionus un savus pilsētas kaimiņus «Manchester City». 27 gadus vecais Rūnijs šajā mačā guva divus vārtus.

Kopš premjerlīgas čempionāta izveidošanas 1992. gadā 150 gūto vārtu robežu sasnieguši seši spēlētāji - bez Rūnija arī francūzis Tjerī Anrī, Alans Šīrers, Robijs Faulers, Endijs Kouls un Frenks Lempards.

Rūnijs «Manchester United» komandu pārstāv kopš 2004. gada, kad pārcēlās no Liverpūles «Everton». Viņš komandas rindās visos turnīros kopā guvis 188 vārtus.

Premjerlīgas kopvērtējumā «Manchester United» komanda ar 39 punktiem 16 mačos ir līderpozīcijā, bet «Manchester City» futbolisti ir otrajā vietā, atpaliekot par sešiem punktiem. Pirmo trijnieku noslēdz Londonas klubs «Chelsea», kas iekrājuši 29 punktus.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu