Ko uzvilkt Ziemassvētkos? (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Kas jāņem vērā izvēloties Ziemassvētkiem piemērotu apģērbu? Vispirmām kārtām, apģērbam labi jāizskatās. Bez šaubām, apģērbam jāatbilst apstākļiem un notikumam. Tuvojas Ziemassvētki un ikviena sieviete uzdod sev jautājumu – ko uzvilkt Ziemassvētkos? Jau kopš seniem laikiem pieņemts Ziemassvētkos ietērpties greznos tērpos, neskatoties uz to, ka tolaik tikt pie jauna tērpa bija samērā grūti. Par laimi mūsdienās vairs nav nekādu problēmu ar apģērba iegādi.

kleita

Ne mazāk svarīga ir apģērba krāsas izvēle. Jo sevišķi aktuālas krāsas: sarkana, balta, zaļa, pērļu, zila krāsa. Nav obligāti jāizvēlas tikai vienu krāsu, Jūs varat kombinēt savā tērpā vairākus toņus.

Nevajadzētu aprobežoties tikai ar kleitām. Ja Ziemassvētku vakarā tiek plānots doties pastaigā, tad labāk izvēlēties kaut ko siltāku. Šeit lieliski iederēsies silts adīts džemperis, kurš lieliski sasildīs aukstā laikā. Siltā džemperī Jūs varēsiet justies ērti un omulīgi. Jo sevišķi populāri Ziemassvētku laikā ir džemperi ar norvēģu rakstu. Krāsu gamma un elementu secība var būt visdažādākā. Šāda adījuma priekšrocības ir ne tikai modernais un skaistais ornaments, bet arī tas, ka pateicoties sapītajiem diegiem adījuma iekšpusē, džemperis kļūst biezāks, tātad arī siltāks.

Norvēģu raksts tiek izmantots ne tikai džemperos, bet arī daudz kur citur – kleitas, legingi, šalles, cimdi, somas un pat zeķes.

Bet kā tad iztikt Ziemassvētkos bez visiem tik ļoti iecienītajiem džemperiem ar aļņiem? Īstus Ziemassvētkus grūti iedomāties bez mirgojošām virtenēm, sniega un lieliska džempera. Džemperis ir neaizstājams sieviešu garderobes elements Ziemassvētkos. Mūsdienās ir tik plašs piedāvājums, ka ikviena modes dāmas spēs izvēlēties sev piemērotu modeli. Šosezon modē ir ne tikai visiem tik ļoti iemīļotie baltie, sarkanie un zilie toņi, bet arī daudz oriģinālāki krāsu salikumi. Tik siltā un ērtā apģērba var droši pavadīt Ziemassvētku vakaru kopā ar vecākiem, radiniekiem un sev tuviem cilvēkiem.

Jo sevišķu uzmanību jāveltī grimam un matu sakārtojumam. Grims nedrīkst būt vulgārs, tāpēc jāizvairās no pārlieku tumšiem un spilgtiem toņiem, tomēr tam jābūt ļoti svinīgam. Jums nav obligāti jāveido sarežģītu un ekstravagantu matu sakārtojumu, pilnīgi pietiks ar to, ja Jūs skaisti ieveidosiet savus matus.

Šie ir īpaši svētki, tāpēc tiem jāsagatavojas jau laicīgi. Atrast Ziemassvētkiem piemērotu apģērbu nav grūti, galvenais, lai Jūs vēl ilgi atcerētos šo dienu.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu