Zināms, kad būs īstais pasaules gals (144)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/apollo1981/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Vēdiskais astrologs Kristaps Lapiņš sarunā ar Kristīni Virsnīti otrdien Rīga Radio notikušajā raidījumā «Māmiņu klubs» teica: «Mums vēl ir laiks, jo ja mēs skatāmies no vēdiskajām zināšanām, tad tur pareģotais pasaules gals pienāk 2442. gadā.»

Diemžēl vai par laimi, bet pasaules gals 21. decembrī nebūs, jo ja papēta citas zinātnes, tad pasaules gals pilnīgi noteikti neiestājas šo piektdien. Piemēram, apskatot šo jautājumu no vēdisko zināšanu puses, tad tur pasaules gals ir paredzēts 2442. gadā, apgalvoja vēdiskais astrologs Kristaps Lapiņš.

Viņš piebilda arī to, ka par 21. decembri vaicā visi, kam nav slinkums, bet, ja apskata šo datumu no astroloģijas viedokļa, tad nav absolūti nekāda iemesla, kāpēc to vispār vajadzētu pieminēt. Arī maiju kalendārs, kas izcēlis šo ažiotāžu, 2012. gada 21. decembrī vienkārši noslēdz vienu ciklu un uzsāk nākamo, tādējādi turpinoties.

Komentāri (144)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu