«Flames» aizmaina divkārtējo pasaules čempionu Boumīsteru uz Sentluisu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NHL komanda Sentluisas «Blues» maiņas darījumā savas rindas papildinājusi ar divkārtējo pasaules čempionu Kanādas izlases rindās Džeju Boumīsteru.

Aizsargs uz «Blues» komandu pārcēlies no Kalgari «Flames», kurā bija uzsācis savu ceturto sezonu. Apmaiņā pret 29 gadus veco Boumīsteru «Flames» komanda saņēma «Blues» izvēles tiesības šīgada jauno spēlētāju draftā, kā arī tiesības uz aizsargu Marku Kandari un šveiciešu vārtsargu Reto Berru.

NHL Boumīsters sāka spēlēt 2002. gadā, šajā laikā pārstāvot arī Floridas «Panthers». Viņš piedalījies 750 regulārā čempionāta mačos, bet savas karjeras laikā vēl ne reizi nav izgājis uz ledus Stenlija kausa izcīņā. Aizsarga kontā līdz šim ir 71 gūti vārti un 229 rezultatīvas piespēles.

Kanādas izlases rindās Boumīsters par pasaules čempionu kļuva 2003. un 2004. gadā, bet 2008. gadā viņš tika pie sudraba medaļas.

«Blues» komanda ar 38 punktiem 34 spēlēs pašlaik atrodas Austrumu konferences kopvērtējuma astotajā vietā, bet «Flames» ar 30 punktiem ieņem tikai 14. pozīciju.

Pagājušajā nedēļā Kalgari klubu pameta arī tā ilggadējais kapteinis Džeroms Iginla, kurš pārcēlās uz šosezon teicami spēlējošo Pitsburgas «Penguins» komandu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu