Latvijas Pasts izsolē pārdevis piecus no 16 piedāvātiem nekustamiem īpašumiem (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Pasts izsolē 29.aprīlī pārdevis piecus no 16 nekustamiem īpašumiem, kas tika piedāvāti pārdošanā, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Latvijas Pasta sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Plone.

«Izsolē tika pārdoti pieci nekustamie īpašumi - četri par sākotnējo cenu, bet viena īpašuma cena pieauga par aptuveni 30%,» raksta Plone. Jau ziņots, ka visu 16 īpašumu kopējā sākumcena bija 138 816 lati.

Pārdotie īpašumi atrodas Daugavpilī, Jelgavā, Ilūkstē, Dagdā un Ķeguma novada Rembates pagastā, informē pasts.

Jau ziņots, ka Latvijas Pastam vēsturiski pieder daudz nekustamo īpašumu, no kuriem liela daļa uzņēmumam vairs nav nepieciešami saimnieciskās darbības īstenošanai un kuru uzturēšana rada Latvijas Pastam zaudējumus. Tāpēc tiek turpināta šo īpašumu atsavināšana, piedāvājot tos iegādāties publiskajās izsolēs.

2012.gadā Latvijas Pasts sāka īpašumu pārdošanu - pērn izsolēs izdevies pārdot sešus īpašumus, un tas ir vairāk nekā kopumā pēdējo gadu laikā. Savukārt 2013.gada pirmajos trīs mēnešos jau ir pārdoti pieci īpašumi, kuriem pievienojas nupat pārdotie pieci objekti.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu