Foto: Neesi cūka jeb kā uzvesties Latvijā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

AS «Latvijas valsts meži» galvenais tīrības cīnītājs Cūkmens apkopojis un šodien atklāja pirmo Latvijas Zelta uzvedības kodeksu.

Aptaujājot Latvijas iedzīvotājus, Cūkmens noskaidrojis pieklājības un kultūras normas, kā arī to kāda uzvedība pēc Latvijas iedzīvotāju domām būtu nosodāma.

Tā, piemēram, 31% iedzīvotāju pilnīgi nepieņemama šķiet skaļa čāpstināšana pie galda un atrašanās puskailam publiskās vietās. Savukārt 95% respondentu absolūti nepieņemama ir papīru, izsmēķu un izlietoto iepakojumu izmešana uz ielas, kā arī mežos.

Rīgas Rātslaukumā atklāja īpašu vides objektu, kas atraktīvi un ikvienam saprotami izklāsta labas uzvedības pamatprincipus Latvijā, Cūkmens uzrunāja gan Latvijas iedzīvotājus, gan viesus. Viņš īpaši mudināja tos nemēslot Latvijas mežos, vienlaikus popularizējot Latviju kā vienu no zaļākajām valstīm pasaulē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu