Saviels un Tribuncovs sezonu uzsāks ar HK «Kurbads» (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas hokeja izlases kandidāti Agris Saviels un Atvars Tribuncovs jauno sezonu uzsāks kopā ar Latvijas hokeja virslīgas jaunpienācējiem HK «Kurbads», šāda informācija ir «Apollo» rīcībā.

Saviels aizvadītajā sezonā spēlēja Ukrainas komandā Kijevas «Kompanion», bet klubs spēlētājam ir palicis parādā.

«Ukrainā nebija slikti, taču nezinu vai tur gribu atgriezties. Pagaidīšu, kad man visu samaksās un tad domāšu, ko tālāk darīt. Ukraiņi velk garumā, komanda nezina, kurā čempionātā spēlēs - Ukrainas vai Baltkrievijas. Solīja samaksāt algu, kad klubs saņemšot naudu nākamajai sezonai, bet to apgalvot nevar,» iepriekš «Apollo» izteicās aizsargs.

Tikmēr Tribuncovs pēdējās trīs sezonas pavadīja Baltkrievijas komandā «Gomeļ», 36 spēlēs sakrājot 40 punktus (9+31), bet play-off izcīņā piecos mačos vieni gūti vārti.

Jau ziņojām, ka «Kurbads» gaidāmajā sezonā pievienosies Latvijas hokeja virslīgai un vienībā spēlēs vairāki pieredzējuši spēlētāji.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu