Sestdien startē 78. Latvijas čempionāts hokejā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Aiše, Latvijas Hokeja federācija

Sestdien, 7. septembrī ar spēlēm Rīgā, Ozolniekos un Jelgavā sāksies 78. Latvijas čempionāts hokejā, kurā šosezon startē sešas komandas, vēsta Latvijas hokeja federācija.

Sešas komandas: HK «Kurbads», «Dinamo/Juniors», HK «Zemgale/JLSS», HS «Rīga/Prizma», HK «Daugavpils» un «Ozolnieki/MONARCH» sešos riņķos aizvadīs 30 regulārās sezonas spēles. Regulārās sezonas spēles noritēs no 7. septembra līdz 26. februārim, bet izslēgšanas spēles sāksies 1. martā (pēdējo finālspēli paredzēts aizvadīt 30. martā).

Ceturtdaļfināla un pusfināla spēles noritēs līdz kādas komandas trīs uzvarām, savukārt fināls tika aizvadīts līdz četrām uzvarām.

Pēc reglamenta, komandas, kuras regulārajā čempionātā ierindosies pirmajās divās vietās, izslēgšanas spēles sāks no pusfināla. Ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies komandas, kuras ierindosies no 3. līdz 6. vietai.

Spēles ONLINE translācija internetā būs skatāmas Latvijas Hokeja federācijas mājas lapā - WWW.LHF.LV

7. septembra spēles:

  • 12.45 HS «Rīga/Prizma pret «Dinamo/Juniors»
  • 15.30 «Ozolnieki/ MONARCH» pret HK «Kurbads»
  • 16.00 HK «Zemgale/LLU» pret HK «Daugavpils»
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu