Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā notiks «Arēnā Rīga»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Tradicionālais Sergeja Žoltoka piemiņas hokeja turnīrs no 7. līdz 9. novebrim norisināsies «Arēnā Rīga», informēja turnīra organizatori.

Iepriekš turnīru šajā laika posmā bija nolemts aizvadīt «Volvo» hallē. Sacensībās bez Latvijas U-20 valstsvienības piedalīsies ar Austrijas, Dānijas un Baltkrievijas vienaudži.

Nu jau devītais Žoltoka piemiņas turnīrs norisināsies pirms 8. un 9. novembrī Latvijas pieaugušo izlases paredzētajām pārbaudes spēlēm pret Krieviju, gatavojoties nākamgad paredzētajām Soču olimpiskajām spēlēm.

Žoltoka piemiņas turnīrs ir viens no Latvijas U-20 izlases gatavošanās posmiem pasaules U-20 čempionātam 1.divīzijā A grupā, kas no 15. līdz 21.decembrim norisināsies Polijas pilsētā Sanokā.

Žoltoka kausā tradicionāli piedalās U-20 valstsvienības, tomēr gadās arī izņēmumi.

Kā ziņots, pagājušajā gadā turnīrā uzvarēja Krievijas U-18 izlase, bet Latvijas U-20 valstsvienība ierindojās otrajā pozīcijā.

Jau vēstīts, ka augustā Latvijas Hokeja federācija (LHF) nolēma Žoltoka piemiņas turnīru pārcelt uz novembri. Iepriekš to bija plānots aizvadīts vasaras pēdējā mēnesī.

Tikmēr novembrī jaunizveidotā Latvijas U-19 izlase izbraukumā trīs reizes sacentīsies ar Šveices vienaudžiem. Pārbaudes spēles paredzētas arī U-18 izlasei, kura viesos mērosies spēkiem ar Norvēģijas komandu. Savukārt Latvijas U-17 izlase no 7. līdz 9.novembrim piedalīsies starptautiskajā četru valstu turnīrā Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, kur pretinieki būs Baltkrievijas U-17, kā arī Krievijas un Slovākijas U-16 izlases.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu