Foto: Maestro Ventspilī gūst vētrainus aplausus (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu svētki «Nekur nav tik labi kā mājās» izraisījuši ievērojamu interesi visā Latvijā un to ietvaros koncerts izskanēja Ventspilī, kur četru dienu laikā tika izpirktas visas 700 biļetes. Pilsētā pat afišas nepaguva izlīmēt! 

Koncertprogrammā «Nekur nav tik labi kā mājās» skan tautā iemīļotā un ražīgā autoru dueta iecienītākās dziesmas, ko dzied Normunds Rutulis, «Dzeguzīte», Aija Andrejeva, Liene Šomase un Jānis Moisejs, Daumants Kalniņš, Kristīna Zaharova, Andris Bērziņš un Jānis Paukštello, Antra Stafecka, Normunds Ruskis, Normunds Jakušonoks un Rīgas Zelta Saules koris. Spēlē «Tipa orķestris», bet pie klavierēm visa vakara garumā ir pats Maestro Raimonds Pauls.

Koncerttūres dalībnieku enerģijas avots ir īpašā Laimas konfekšu izlase Maestro. Šīs kārbas Raimonds Pauls dāvināja koncerta dalībniekiem un apmeklētājiem.

Raimonda Paula un Guntara Rača sadarbība turpinās kopš 1990. gadu sākuma, un šajā laikā kopā radīts vairāk nekā 200 dziesmu. Dziesmu svētku «Nekur nav tik labi kā mājās» turpmākie koncerti: Valmiera - 18.oktobris, Liepājā - 20. Oktobris, Jelgavā - 24. Oktobris, Madona - 27. Oktobris.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu