Nepieciešams:
Makaroni ar tomātu mērci un sieru (10)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
400g tomātu savā sulā
1 sīpols
3 daiviņas ķiploku
olīveļļa
sāls
pipari
čilī
baziliks
vīna etiķis
siers
200g makaronu
Pagatavošana:
Eļļā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pielej konservētus tomātus ar visu sulu, pieliek čilī, vāra, līdz šķidrums novārījies. Tomātiem pieliek sāli, piparus, baziliku un vīna etiķi pēc garšas. Pasniedz ar vārītiem makaroniem, pārkaisot ar rīvētu sieru.