«Lattelecom» šovakar pārraidīs «VEF Rīga» Eirolīgas kvalifikācijas spēli (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Telekomunikāciju uzņēmums «Lattelecom» šovakar ir apņēmies pārraidīt Latvijas čempionvienības «VEF Rīga» ULEB Eirolīgas kvalifikācijas pirmo maču pret Lietuvas vicečempioniem Viļņas «Lietuvos Rytas», savā «Twitter» kontā pavēstījis uzņēmuma valdes priekšsēdētājs un galvenais izpilddirektors Juris Gulbis.

«Lattelecom» šim nolūkam izveidos speciālu - 113. kanālu, kas šobrīd ir tapšanas stadijā. Vērts atzīmēt, ka «VEF Rīga» maču tiešraidē varēs redzēt tikai «Lattelecom» klienti, bet mača sākums Viļņā paredzēts plkst. 20.30.

Otrajā kārtā «VEF Rīga» un «Lietuvos Rytas» pāra uzvarētāji spēkosies ar Itālijas čempionāta pusfinālisti Varēzes «Cimberio» vai Vācijas līgas finālisti Oldenburgas «EWE Baskets».

Pēdējā kārtā jeb finālā 4. oktobrī šī četrinieka veiksmīgākā vienība izspēlēs vienīgo - 24. - ceļazīmi uz Eirolīgu mačā pret Krievijas komandu Maskavas apgabala «Himki», Beļģijas čempioni Ostendes «Telenet», Čehijas čempioniem «CEZ Nymburk» vai Turcijas čempionāta finālisti Bandirmas «Banvit».

Kvalifikācijas turnīra uzvarētājs nākamās sezonas Eirolīgas D apakšgrupas pamatturnīrā tiksies ar Grieķijas komandu Atēnu «Panathinaikos», Izraēlas klubu Telavivas «Maccabi Electra», Spānijas komandu Vitorijas «Laboral Kutxa», Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ» komandu no Krievijas, kas šogad triumfēja Eiropas kausa sacensībās un Serbijas komandu Belgradas «Crvena Zvezda».

Nekvalificējoties ULEB Eirolīgas turnīram, «VEF Rīga» Eirokausu sezonu turpinās Eiropas kausa izcīņā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu