Maldonado devis priekšroku startēšanai «Lotus» komandā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta venecuēliešu pilots Pastors Maldonado devis priekšroku nākamsezon startēt «Lotus» komandas rindās, oficiāli paziņojusi vienība.

Tiek uzskatīts, ka bijušajam «Williams» pilotam ir ļoti svarīga loma šīs ziemas pāreju tirgū, jo viņam ir ļoti spēcīga finansiālā aizmugure. Iepriekš tika ziņots, ka Maldonado savu nākamo komandu izvēlēsies starp «Lotus» un «Sauber», bet līdz tam citiem pretendentiem uz vietām šajās komandās atliek vien gaidīt.

Pašlaik 28 gadus vecais pilots «Williams» komandā pavadījis trīs gadus, pērn uzvarot Spānijas «Grand Prix». Tomēr šosezon viņš spēja izcīnīt tikai vienu kopvērtējuma punktu, kad ieņēma desmito vietu Ungārijas «Grand Prix».

Maldonado tādējādi kļuvis par francūža Romēna Grožāna partneri, kā arī ienesīs komandā prāvus sponsoru finansiālos līdzekļus. Tiek uzskatīts, ka «Lotus» komandai šī nauda ir ļoti nepieciešama, jo šīs sezonas beigās tā vairs nevarēja atļauties izmaksāt algu somam Kimi Raikonenam, kurš līdz ar nākamo sezonu atgriezīsies «Ferrari».

«Lotus» komanda šo sezonu noslēdza Konstruktoru kausa ieskaites ceturtajā vietā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu