«Gandrīz ideālajās vakariņās» valda eksotisks un karstasinīgs vakars (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

TV skatītāji savos ekrānos atkal varēja baudīt TV3 raidījumu «Gandrīz ideālas vakariņas». Šonedēļ raidījums sola eksotisku nedēļu, jo ir gaidāmi četri internacionāli vakari pie gandrīz nelatviešiem: grieķu mazmeitas, žurnālistes Lias Guļevskas, mūziķa no Somijas Marko Ojalas, kā arī ir gaidāmas vakariņas pie skandalozā kailfoto meistara Aleksandra Sokolova.

Šoreiz vakariņas viesi baudīja pie Vanesas, kura ir no Brazīlijas. Viņa jau vairākus gadus dzīvo Latvijā un strādā par pavāri. Vēl viņa organizē dažādus pasākumus un dejas. Kā viņa atklāja, bērni un vīrs ikdienā runā portugāļu valodā. Dodoties uz tirgu, lai nopirktu nepieciešamās sastāvdaļas ēdieniem, viņa nekautrējās kaulēties par cenām un pastāstīja, ka Brazīlijā tā ir pieņemts.

Vakariņas viņa bija pagatavojusi īpaši eksotiskas. Marko spēlēja ģitāru, Lia pastāstīja par ezoteriku, bet Aleksandrs jau ieinteresēja namamāti ar kailfoto sesiju. Kā izklaide bija sarūpētas eksotiskās sambas dejas, kam par godu namamāte bija ģērbusies attiecīgā tērpā, kas pārsteidza ar savu krāšņumu.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu