Anna Lieckalniņa un Sandis Ozoliņš pārtraukuši attiecības (128)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl pavisam nesen, 18. novembrī Anna Lieckalniņa kopā ar hokejistu Sandi Ozoliņu apmeklēja svinīgu koncertu. Presi pāršalca ziņas par to, cik pāris izskatījies saskanīgs un vienots. Tomēr drīz vien Anna Lieckalniņa paziņojusi, ka kopdzīve ar Sandi Ozoliņu ir sairusi.

Sabiedrībā pāra nesaskaņas nenonāca, apmeklējot arī citus pasākumus nekas neliecināja par problēmām abu attiecībās. Tomēr faktu, ka abu attiecības ir beigušās Lieckalniņa apstiprina, sakot: «Jā, viss ir beidzies!». Anna Lieckalniņa pašlaik Latvijas Universitātē studē teoloģiju, ko apvieno ar pasākumu rīkošanu, kas kļuvusi par viņas pamatnodarbošanos. Lieckalniņa ir nodibinājusi radošo apvienību 3Āboli un darbojas izklaides nozarē. Viņas uzņēmums organizējis hokeja kluba «Dinamo Rīga» Ziemassvētku balli, tomēr jau tad viņa ir bijusi tikai organizatore, ne vairs kā Sanda Ozoliņa izredzētā, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Komentāri (128)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu